Medlemskap med binding/uten binding.

Nå kan du velge om du vil ha med binding eller uten.
Fri innmelding for førstegangs medlemmer/langtidsfravær.
Korttidsfravær under 8 mnd 900 kr.

Husk å bruke avtalegiro for å slippe fakturagebyr neste måned.


Påmelding til timer

For alle som deltar på saltrening så er det påmelding til timene i gjennom linken "Påmelding" og så "ny bruker". Du må først registrere deg som ny bruker med email og egenvalgt passord. Husk 47 foran telefonnummer.

Deretter kan du logge deg inn og melde deg på til ønsket time. Du vil da få se hvor mange plasser som er ledige. Gå inn allerede nå og registrer deg!!! Påmelding til timer åpner kl 21.00 dagen før timen. Påmelding igjennom hjemmesiden gjelder bare ettermiddagstimer.

Det er mulig å melde seg på timer etter at det er fullt. Du vil få beskjed om at du står på venteliste. Får du plass vil du automatisk få en tekst melding fra 2002 om at du har fått plass. Det vil derfor være viktig i fremtiden at du melder deg av igjen hvis du ikke skal benytte timen du er påmeldt på.   


Amfi Treningssenter Eina
Fjordgata 10, 2843 Eina 
Tlf. 93008554
Mail amfieina@online.no

Bli medlem
Ring oss på Amfi Treningssenter Eina nå med en gang og avtal tid for en uforpliktende samtale og en kaffekopp med medlemsrådgiveren vår.

Du trenger ikke å ha med deg treningsklær til denne samtalen og du vil bli vist rundt på senteret. Eller møt opp for trening og vi hjelper deg i gang.