Tom Erik Bjerkeengen


Daglig leder/eier.
Tlf: 93008554

Har vært aktiv idrettsutøver opp til rekrutteringslandslaget i hopp. Har løpt maraton en del år. (Norske fjellmaraton i 12 år). Sittet som leder i Oppland skikrets hoppkomiteen i 4 år. Leder i IL.Kolbukameratene i 4 år.


Vært ansatt hos Norges Skiforbund som rekrutteringsansvarlig med blant annet ansvar for trenerutdannelsen. Selv vært trener i en årrekke både i KK, NTG, Lillehammer skiklubb ,Team Vest og for det Svenske landslaget i hopp. Har også vært friidrettstrener og langrennstrener på klubb nivå. A –B – C trener. Har gått Skigymnaset i Trysil og et år på Idrettslinja på Lena. 


Personlig trener på Amfi.:
Sammen med dine Personlige Trenere på Amfi treningssenter Eina setter dere opp dine målsettinger og ut i fra dette skreddersys et stimulerende og kreativt treningsopplegg. Dine Personlige Trener vil motivere deg og sørge for at du trener riktig, sikkert og effektivt. Du bestemmer selv hvor lenge du ønsker å benytte deg av dine Personlige Trenere, men et samarbeid over tid vil gi det beste resultat. Personlig Trening er for deg som ønsker det " lille ekstra.


Kontakt resepsjonen eller personlig trener direkte.